Σύμπλεγμα βιταμινών Β SUPER B-50 Nature's Plus 60 φυτικές κάψουλες

19,58 €
Σε απόθεμα
SKU
097467013100

Σύμπλεγμα βιταμινών Β SUPER B-50 Nature's Plus 60 φυτικές κάψουλες

Η Νature's Plus Super B-50 είναι μια iσχυρή υποαλλεργική φόρμουλα με βιταμίνες του συμπλέγματος B σε ενισχυμένη βάση από πίτουρο ρυζιού, άλφα-άλφα, νεροκάρδαμο και μαϊντανό.

Η βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη) συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του αίματος και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια και η βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη) συμβάλλει στην αιμοποίηση, στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές, στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και του νευρικού συστήματος, καθώς και στη μείωση του αισθήματος κόπωσης.

Η βιταμίνη Β3 (Νιασίνη) συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και στην παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό, η βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική νοητική επίδοση και στη μείωση της κούρασης, ενώ η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος.

Η βιταμίνη Β7 (Βιοτίνη) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και στη διατήρηση του υγιούς δέρματος και η βιταμίνη Β9 (Φολικό οξύ) συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων, στην αιμοποίηση, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και των ψυχολογικών λειτουργιών, καθώς και στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη ενώ η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια, στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Οι βιταμίνες Β στη φόρμουλα Nature's Plus Super B-50, συμβάλουν στην καλή υγεία των μαλλιών, των ματιών και του δέρματος, βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και στην ανακούφιση από το αίσθημα κόπωσης και την έντονη κούραση. Διευκολύνουν τον οργανισμό να ανταπεξέρθει σε στρεσογόνες καταστάσεις, συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη ρύθμιση της ομοκυστεΐνης ενισχύοντας την υγεία της καρδιάς.

Είναι απαραίτητες για την αιμοποίηση, ενώ παράλληλα βοηθούν στο μεταβολισμό το σιδήρου και άλλων μικροθρεπτικών που λαμβάνονται από τις τροφές.

Οδηγίες λήψης:
1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα.