Πρωτεΐνη κάνναβης (Hemp protein powder) ΒΙΟ 800gr

23,71 €
Σε απόθεμα
SKU
5204217951017

Πρωτεΐνη κάνναβης (Hemp protein powder) ΒΙΟ 800gr

Η πρωτεΐνη κάνναβης σε σκόνη είναι μια ισορροπημένη πηγή ωφέλιμων πρωτεϊνών. Η περιεκτικότητα της σε πρωτεΐνη μπορεί να φθάσει το 50% ενώ περιέχει όλα τα 21 αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 8 απαραίτητων που το σώμα δεν μπορεί να συνθέσει.

Σε αντίθεση με άλλες φυτικές πηγές πρωτεΐνης, όπως το σιτάρι και η σόγια, η κάνναβη δεν έχει συσχετισθεί με οποιεσδήποτε αλλεργίες ή δυσανεξίες.

Η πρωτεΐνη της κάνναβης προέρχεται από το άλεσμα των σπόρων της Cannabis sativa, της κλωστικής δηλαδή κάνναβης που δεν περιέχει THC, την ενεργό κύρια ουσία που ευθύνεται για την ψυχοτρόπο δράση της κάναβης.

Είναι ένα προϊόν ιδιαίτερα δημοφιλές σε όσους θέλουν να τονώσουν το μυϊκό τους σύστημα, σε αθλητές και μπόντι μπίλντερς ή απλά σε ανθρώπους που αναζητούν βοήθεια στην προσπάθεια τους για αδυνάτισμα, απώλεια βάρους και υγεία (χωρίς όμως να έχουν τις παρενέργειες επικίνδυνων συμπληρωμάτων).

Χρήση:
Η πρωτεΐνη κάναβης σε σκόνη έχει μια ελαφριά γεύση που δένει καλά με μια ποικιλία τροφίμων. Προσθέστε την στις σαλάτες ή τα δημητριακά σας, ή αναμείξτε την σε ένα smoothie. Απολαύστε την αναμεμειγμένη με το φυτικό γιαούρτι σας, ή πασπαλίστε την πάνω από σούπες.

Συνιστάται 15 - 30 λεπτά (15γρ με 25γρ) πριν ή 30 λεπτά (25γρ με 45γρ) μετά από την προπόνηση.

Βάρος Τεμαχίου: 800gr

Βιολογικό Προϊόν