Βούτυρο απο φυστίκια κελυφωτά ΒΙΟ 160g

8,37 €
Σε απόθεμα
SKU
5204217920044

Βούτυρο απο φυστίκια κελυφωτά ΒΙΟ 160g

Ο απόλυτος βασιλιάς των ξηρών καρπών, το κελυφωτό φυστίκι, από Ελληνες παραγωγούς έγινε ένας υπέροχος πολτός από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ, η οποία πρωτοπορεί και σας το παρουσιάζει ως το πρώτο ελληνικό βιολογικό βούτυρο από ελληνικά κελυφωτά φυστίκια (Αιγίνης).

Καθαρός πολτός φυστικιού κελυφωτού, 100% χωρίς προσθήκη αλατιού, για ένα υπέροχο πρωινό που συγκινεί τον ουρανίσκο. Τα κελυφωτά φυστίκια χαρακτηρίζονται ως "υπερτροφή". Είναι από τα λίγα τρόφιμα τα οποία σε μικρή ποσότητα (25g) μας δίνουν πληθώρα ευεργετικών και θρεπτικών συστατικών, καθώς μας προσδίδουν το 10% των ημερήσιων αναγκών μας σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όπως η βιταμίνη B6, θειαμίνη, μαγνήσιο, φωσφόρο, χαλκό, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, μέταλλα και ευεργετικά αντιοξειδωτικά συστατικά.

Περιέχουν περισσότερες φυτικές στερόλες από κάθε άλλο ξηρό καρπό. Οι φυτικές στερόλες συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερίνης, προστατεύοντας την καρδιά μας από την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Περιέχουν μαγγάνιο και μαγνήσιο, απαραίτητα για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού μας, και ωφελούν ιδιαίτερα σε άτομα με έντονη καθημερινή δραστηριότητα, όπως αθλητές, εργαζόμενοι, μαθητές κλπ. 

Ελληνικό βιολογικό προϊόν

Βάρος Τεμαχίου: 160g

Μπορεί να περιέχει ίχνη σουσαμιού και άλλων ξηρών καρπών