ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (HEMP) ΒΙΟ

7,04 €
Σε απόθεμα
SKU
8713576196009

ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (HEMP) ΒΙΟ 250ML

Το λάδι της κάνναβης (hemp seed oil) εξάγεται από το φυτό Cannabis sativa (κλωστική κάνναβη) και θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως. Δεν περιέχει τετραϋδροκανναβινόλη (THC).

Προσφέρει στον οργανισμό πρωτεΐνες και σημαντικά αμινοξέα, απαραίτητα για την υγεία και ευεξία. Έχει πάρα πολλά διατροφικά οφέλη και η γεύση του είναι λεπτή και ευχάριστη αρκεί να μην θερμανθεί.

Δεν χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά μόνο ωμό.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του λαδιού αυτού είναι η μεγάλη του περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα,καθιστώντας το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής. Τα Ω-λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία, είναι υπεύθυνα για τη λάμψη στο δέρμα, στα μαλλιά και τα μάτια και βασικά για τη πνευματική διαύγεια.

Επίσης λιπαίνουν και καθαρίζουν τις αρτηρίες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα Ω-λιπαρά οξέα δε μπορούν να συντεθούν στον οργανισμό και λαμβάνονται αποκλειστικά με τη διατροφή.

Χρήση: 1-2 κουταλιές της σούπας ημερησίως (πρόταση) - Δεν θα πρέπει να μαγειρεύεται ή να τηγανίζεται. Καλό είναι να καταναλώνεται ωμό.

Προσθέστε το σε σαλάτες, ρύζι, λαχανικά, σούπες, σάλτσες μετά το μαγείρεμά τους. Εάν πρέπει να θερμανθεί, αυτό θα πρέπει να γίνει ελαφρά και για σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυλάσσεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος. Σε χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να παρατηρηθεί θολότητα, η οποία όμως χάνεται όταν το προϊόν βρεθεί ξανά σε θερμοκρασία δωματίου. Να καταναλώνεται μέσα σε τρεις μήνες μετά το άνοιγμά του.

Βάρος Τεμαχίου: 250ml

Βιολογικό Προϊόν