ΚΑΦΕΣ ESPRESSO ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΙΝΗ ΒΙΟ 250ΓΡ

7,88 €
Σε απόθεμα
SKU
4000799109553

ΚΑΦΕΣ ESPRESSO ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΙΝΗ ΒΙΟ 250ΓΡ

Εξαιρετικής ποιότητας μείγμα χειροποίητων κόκκων καφέ από βιοκαλλιεργητές στην Παπούα Νέα Γουινέα, το Περού και το Μεξικό. Οι προσεκτικά επεξεργασμένοι κόκκοι του καφέ με ωραία φρουτώδη οξύτητα, υπόσχονται γευστική απόλαυση με ευχάριστα μαλακά πικάντικες νότες.

Για την παραγωγή ντεκαφεϊνέ καφέ, οι κόκκοι του καφέ υπόκεινται σε ειδική επεξεργασία προκειμένου να μειωθεί δραστικά η περιεκτικότητά τους σε καφεΐνη. Οι κόκκοι του καφέ, πριν την διαδικασία του καβουρδίσματος και του αλέσματος, πλένονται με νερό και ειδικά διαλύματα, με μεθόδους που επιτρέπουν την απομάκρυνση της καφεΐνης, ενώ δεν επηρεάζονται παρά ελάχιστα τα θρεπτικά συστατικά του καφέ αλλά ούτε και η γεύση του.

Αυτός o Espresso αποτελείται 100% από υπέροχους και αρωματικούς κόκκους καφέ από ορεινές περιοχές που ψήνονται προσεκτικά σύμφωνα με την παράδοση του ιταλικού Espresso. Το τελικό προϊόν συσκευάζεται νωπό αμέσως.

Τόσο η καλλιέργεια όσο και η επεξεργασία αυτού του καφέ γίνεται ακολουθεί τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές της βιολογικής γεωργίας σε κάθε στάδιο της παραγωγής του.

Βάρος Τεμαχίου: 250gr

Βιολογικό Προϊόν