ΙΝΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ 250gr

4,30 €
Σε απόθεμα
SKU
5204217920532

ΙΝΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ 250gr

Μια μοναδική τροφή που έχει μηδενικές θερμίδες, μηδενικούς υδατάνθρακες και μηδενική ζάχαρη! Προσθέτει πολύτιμες φυτικές ίνες στη διατροφή σας βοηθώντας παράλληλα το πεπτικό σας σύστημα.

Οι ίνες βρώμης απορροφούν μέχρι και επτά φορές το βάρος τους στο νερό! Όταν προστίθενται στα προϊόντα αρτοποιίας, οι ίνες βρώμης επιτρέπουν την παραγωγή ψωμιού και ζύμης με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Για παράδειγμα γλυκίσματα, μάφινς, κράκερς και κρούστες πίτσας.

Οι ίνες βρώμης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ψήσιμο ως υποκατάστατο αλεύρου, συνήθως σε μείγμα άλλων αλεύρων προκειμένου να μειώσουν την περιεκτικότητα τους σε υδατάνθρακες. Δεδομένου όμως ότι απορροφούν πολλά υγρά, αν αντικαταστήσετε μέρος του αλευριού στις δικές σας συνταγές, θα πρέπει να αυξήσετε την ποσότητα νερού που προσθέτετε.

Εάν υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, οι ίνες βρώμης θα σας βοηθήσουν πολύ!

Είναι ιδανικές για όσους ακολουθούν διατροφή κέτο!

Οι ίνες βρώμης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μερικό υποκατάστατο του αλεύρου βρώμης. Αν και δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε πλήρως το αλεύρι βρώμης με ίνες βρώμης, μπορείτε να το κάνετε σε ποσοστό 50%. Με άλλα λόγια μπορείτε να αντικαταστήσετε το ½ του αλευριού βρώμης σας με ίνες βρώμης. Δηλαδή αντί για ένα φλιτζάνι αλεύρι βρώμης, θα χρησιμοποιήσετε 1/2 φλιτζάνι αλεύρι βρώμης και 1/2 φλιτζάνι ίνες βρώμης.

Βιολογικό προϊόν

Βάρος Τεμαχίου: 250gr

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.:
Ενέργεια: 808kj/193kcal - Λίπη: 0,33g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,12g - Υδατάνθρακες: 0,31g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,31g - Φυτικές ίνες: 88g - Πρωτεΐνες: 3,3g - Αλάτι: 0,033g