ΕΛΙΕΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΒΙΟ 100gr

2,94 €
Σε απόθεμα
SKU
5204217920976

ΕΛΙΕΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΒΙΟ 100gr

Υψηλής ποιότητας ελληνικές βιολογικές ελιές οι οποίες εβαπτίζονται σε χυμό βιολογικού μήλου και αφυδατώνονται με την διαδικασία της φυσικής ώσμωσης. Με τον τρόπο αυτόν αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους.

Οι ελιές ωσμωτικής αφυδάτωσης υπερέχουν ποιοτικά αφού εφαρμόζονται χαμηλές θερμοκρασίες που δεν καταστρέφουν τα θρεπτικά συστατικά τους και διατηρούν το αυθεντικό άρωμα του καρπού.

Η διατροφική αξία της ελιάς

• Οι ελιές περιέχουν λινολεϊκό οξύ, που είναι πολύ ευεργετικό για τα βρέφη που θηλάζουν. Η ανεπάρκειά του συνδέεται με ορισμένες ασθένειες του δέρματος και προβλήματα ανάπτυξης στα βρέφη. Οι μητέρες που θηλάζουν, είναι καλό να περιλαμβάνουν τον καρπό της ελιάς στη διατροφή τους.

• Το χλώριο που περιέχουν, μπορεί να βελτιώσει τις λειτουργίες του ήπατος, βοηθώντας τον οργανισμό για την αποτελεσματική εξάλειψη των αποβλήτων από το σώμα.

• Οι βιταμίνες Α, D, E και K, που περιέχονται στις ελιές, βοηθούν την ανάπτυξη των οστών σε παιδιά και ενήλικες.

• Η χαρακτηριστική γεύση και το άρωμα της ελιάς, προέρχεται από την παρουσία των πολυφαινολών. Οι πολυφαινόλες είναι ευεργετικές κατά του καρκίνου και επίσης διαθέτουν σημαντικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

• Η βιταμίνη Ε και άλλα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στις ελιές, μειώνουν τον κίνδυνο καταστροφής των κυττάρων και φλεγμονών.

Ελληνικό Βιολογικό Προιόν

Βάρος Τεμαχίου:100gr

Συστατικά: ελιές, συμπυκνωμένος χυμός μήλου. (*προϊόν βιολογικής γεωργίας)