ΧΥΜΟΣ ΝΟΝΙ ΒΙΟ 500ml

16,57 €
Σε απόθεμα
SKU
8412170021563

ΧΥΜΟΣ ΝΟΝΙ ΒΙΟ 500ml

Το θαύμα της φύσης

Η Morinda citrifolia (Μορίνδα η κιτρόφυλλος), ευρύτερα γνωστή και ως Νόνι (Noni) ή Nono (στην Ταϊτή) είναι ένας θάμνος (ή μικρό δέντρο) της οικογένειας των Ερυθροδανοειδών (Rubiaceae).

Το Νόνι χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια ως φαρμακευτικό φυτό στη Γαλλική Πολυνησία, την Κίνα και την Ινδία και αναπτύσσεται σε ηφαιστειογενή εδάφη χωρίς ρύπανση. Ο χυμός των φρούτων του πολύτιμου αυτού φυτού έχει περισσότερες από 140 θρεπτικές ουσίες είναι πλούσιος σε βιταμίνες A, C, E, B, B2, B6, ασβέστιο, σίδηρο, νιασίνη, φυλλικό οξύ, παντοθενικό οξύ, φωσφόρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, χαλκό και άλλα μέταλλα, όπως χρώμιο, μαγγάνιο, μολυβδαίνιο, νάτριο, κάλιο, υδατάνθρακες, ένζυμα κ.α.


Οφέλη από την τακτική κατανάλωση του Νόνι:

  • Ανανεώνει το σώμα
  • Αναζωογονεί τα κύτταρα
  • Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Προσφέρει ενέργεια
  • Ανακουφίζει από τον πόνο
  • Μειώνει τις φλεγμονές
  • Απελευθερώνει από το στρες
  • Καθαρίζει το αίμα
  • Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βελτιώνει την πέψη
  • Ενισχύει την ευεξία
  • Ρυθμίζει τη λειτουργία των κυττάρων
  • Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα
  • Καταπολεμά την κόπωση
  • Διατηρεί υγιές το δέρμα, τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής
  • Αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό
  • Προστατεύει από τις τοξίνες και τους ρύπους
  • Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου
  • Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση
  • Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση
  • Βοηθά στην απώλεια βάρους
  • Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών που σχετίζονται με τη γήρανση
  • Προστατεύει από ιογενή και βακτηριακά στελέχη που έχουν γίνει ανθεκτικά στα αντιβιοτικά
  • Βελτιώνει την ψυχική διάθεση

Ημερήσια δοσολογία:
Συνιστώνται 30 ml (2 κουταλιές της σούπας) καθημερινά κατά προτίμηση αδιάλυτος πριν από το πρωινό. Αν προτιμάτε να αναμίξετε το χυμό Νόνι, θα πρέπει να το κάνετε με έναν μη ζαχαρούχο χυμό φρούτων.

Τα οφέλη του χυμού Νόνι γίνονται αντιληπτά καλύτερα με την παρατεταμένη και συχνή κατανάλωση του.

Βιολογικό προϊόν