Η Επιχείρησή Μας

Για Εμάς

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κατάστημα λειτουργεί μόνο ηλεκτρονικά. Δεν είναι δυνατές αγορές από τις αποθήκες μας.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα SimplyVegan.gr είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να προμηθεύεστε vegan προϊόντα.

 

Με αγάπη προς τη vegan κοινότητα, το SimplyVegan.gr σας φέρνει όλα τα υλικά, για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Eλάτε μαζί μας για να ανακαλύψουμε νέες γεύσεις, αλλά και να μπορούμε να έχουμε εύκολα στο σπίτι μας vegan προϊόντα.

 

To ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει εκατοντάδες προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο ταξινομημένα σε 3 βασικές κατηγορίες: ψυγείο - ράφι - κατάψυξη. 

 

Η ποικιλία των προϊόντων είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από μικρούς Έλληνες παραγωγούς  καθημερινά προϊόντα αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις που δύσκολα βρίσκει κανείς στα απλά super market. 

 

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά σε όλη την Αθήνα και σύντομα και στην επόμενη Ελλάδα. Κατά κανόνα σας στέλνουμε τα προϊόντα αυθημερόν. Σε έκτακτες περιπτώσεις όμως ενδέχεται η παράδοση να γίνει την επόμενη εργάσιμη.

 

Η χρήση ειδικών ψυγείων με παγοκύστες νέας τεχνολογίας, ειδικές για τρόφιμα και φάρμακα, εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα θα διατηρηθούν φρέσκα, σαν να τα παίρνατε από το ψυγείο του καταστήματος.

 

Για όποια απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 2157771030 ή να μας στείλετε email στο [email protected]

 

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

 

 
MAGNUS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 127 ΚΑΙ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ 31
ΤΚ: 14234 Ν ΙΩΝΙΑ,
2157771030